Diensten

Interim management op directieniveau

Soms wordt u onaangenaam verrast door een vertrek of door ziekte van een directielid. Om de dagelijkse gang van zaken niet onnodig te verstoren, kunnen wij u helpen het tijdelijke gat te dichten.

Daarnaast worden momenteel veel bedrijven c.q. bedrijfsonderdelen getroffen door een forse achteruitgang in de financiële resultaten. De kans is reëel dat hierdoor op korte of lange termijn problemen ontstaan met de continuïteit. Wij zijn u graag van dienst door de verantwoordelijkheid van de dagelijkse operaties op ons te nemen. Zodra we voldoende inzicht hebben in uw organisatie zal er een verbeterplan worden opgesteld en ingevoerd, om de kans op een gezonde toekomst te vergroten.

Referenties interim management

Organisatieadvies

Uit onderzoek is gebleken, dat langdurig succesvolle bedrijven een aantal opvallende kenmerken gemeen hebben. Ze hebben een langetermijnblik, scherpe klantfocus, management dat dicht bij de werkvloer staat en hechte gemeenschappelijke waarden. In uw zoektocht naar herijking of verfijning van uw bedrijfsstrategie, kunnen wij voor u:

  • een inventarisatie maken van de markt en/of uw bedrijfsresultaten
  • het proces van herijking of verfijning faciliteren
  • gedurende het proces uw kritische geweten zijn

Referenties organisatieadvies

Coaching

Heeft u of één van uw directieleden behoefte aan een klankbord of sparring partner? Wij helpen graag als (persoonlijke) coach vanuit een positieve houding en jarenlange ervaring en deskundigheid in de markt.

%d bloggers liken dit: